خانه / آخرین ها / ویزای انگلیس

ویزای انگلیس

ویزای انگلیس مجوزی است که به فرد جهت ورود به کشور انگلیس داده می شود. ویزای انگلیس دارای انواع مختلفی می باشد که دارای اهداف مشخصی است که اعتبار آن ها نیز برحسب نوع ویزا متفاوت می باشد و قبل از تمام شدن تاریخ ویزا شما موظف خواهید بود کشور را ترک کنید و یا اینکه در بعضی شرایط خاص می توانید ویزای خود را تمدید کنید.

یکی از انواع ویزای انگلیس ویزای تحصیلی می باشد. انگلیس یکی از بهترین و محبوب ترین نقاطی است که افراد بسیاری علاقمند به تحصیل در آنجا می باشند. برای دریافت ویزای تحصیلی از کشور انگلستان باید شما توسط یک مرکز آموزش عالی حمایت مالی شوید.

ویزای انگلیسی کار یکی دیگر از انواع ویزای انگلیس می باشد. این ویزا به متقاضی اجازه می دهد تا طبق شرایط و محدودیت هایی به طور قانونی در این کشور به کار مشغول شود.

ویزای ازدواج هم وقتی به متقاضی اعطا می شود که وی با یک شهروند انگلیسی ازدواج کرده باشد. زمان بررسی این ویزا بین ۲ هفته تا ۱۲ هفته زمان خواهد برد. در صورتی که درخواست ویزای ازدواج خارج از کشور انگلیس انجام شود ویزای همسر برای ۳۳ ماه و اگر از داخل درخواست شود برای ۳۰ ماه ویزا صادر خواهد شد.ویزای انگلیس

اخذ ویزای انگلیس شهروندی دارای قوانین مشکلی است. کسانی که می خواهند شهروند این کشور شوند باید به مدت طولانی در این کشور مانده و سپس اقدام به دریافت اقامت دائمی کنند.

ویزاها در کل به سه دسته یک بار ورود، چند بار ورود یا مولتی و ویزای ترانزیت تقسیم می شوند. ویزای یک بار ورود برای فقط سه ماه معتبر می باشد. اگر در طول یک سال بیشتر از یک بار به انگلیس سفر کنید ویزای شما باید ویزای مولتی باشد. این ویزا برای مدت یک سال اعتبار داشته و هر ورود برای ۳۰ روز می باشد و قابل تمدید نیست. ویزای ترانزیت نیز برای ورود به فرودگاه یک کشور برای رفتن به دیگر کشورها صادر می شود.

دریافت ویزای انگلیس شامل مراحل زیر می شود:

  • یک حساب کاربری در سایت سفارت انگلستان باز کنید
  • ویزای مورد نظر را با دقت انتخاب کنید.
  • فرم اطلاعات شخصی را برای هر شخصی که قصد اخذ ویزا دارد پر کنید.
  • با امضای الکترونیک اطلاعات را تایید کنید.
  • وقت سفارت را دریافت کنید.
  • هزینه های اخذ ویزای انگلیس را پرداخت کنید.
  • اطلاعات گذرنامه را ثبت کنید.

  

شما برای دریافت ویزای انگلیس مدارک زیر را نیاز دارید:

  • شناسنامه و کارت ملی
  • گذرنامه با اعتبار بیش از شش ماه از مدت سفر
  • پرینت سه ماه آخر از گردش حساب
  • دو قطعه عکس که دارای زمینه سفید باشد. لازم به ذکر است که عکس باید در ابعاد ۳٫۵*۴٫۵ تهیه شود.
  • مدارک مربوط به اشتغال (فیش حقوقی، پرینت حساب بانکی، مدارک شغلی و گواهی اشتغال به کار )
  • سند و یا اجاره نامه املاک میزبان در انگلستان
  • اصل یا کپی از دعوت نامه ( دعوت نامه باید از بستگان درجه یک شما باشد.)
  • مدارک  برگ مالیاتی پرداخت‌شده و قبوض پرداختی مثل آب ، برق ، گاز از میزبان نیز مورد نیاز است.
  • واچر هتل ( در صورتی که بدون دعوتنامه سفر می کنید باید برای اخذ ویزای انگلیس ، برگه رزرو رسمی هتل در اروپا (واچر هتل) را داشته باشید.)
  • اگر با همسرتان سفر می کنید به مدارک ازدواج احتیاج دارید. به طور کلی در صورت تاهل نیاز به اصل عقدنامه و ترجمه آن دارید.
  • علاوه بر این برای دریافت ویزای انگلیس به پرینت برگه فرم درخواست و همچنین تاییدیه آن که توسط سفارت انگلستان قبل از آغاز مصاحبه ارائه می شود، نیاز دارید.

توجه داشته باشید که همگی مدارک بالا باید ترجمه رسمی انگلیسی را نیز دارا باشند.

شماره های تماس :  ۰۹۱۰۹۰۹۲۶۴۹-۰۹۳۹۱۳۷۱۸۸۱-

ساعت تماس : ۱۱ الی ۱۹

 

 

 

 

همچنین ببینید

شانزده مکان دیدنی آلمان

۱- اکسترین‌شتاینExternstein آلمان به خاطر مناظر بی‌نظیری که در رشته کوه‌های آلپ وجود دارد در …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *