خانه / آخرین ها / ویزای تحصیلی آمریکا

ویزای تحصیلی آمریکا

ویزای تحصیلی آمریکا

برای صدور ویزای تحصیلی ایالات متحده آمریکا ابتدا از تمکن مالی کافی او برای پوشش دهی هزینه تحصیل و سپس از وجود شواهد کافی دال بر برگشت او به وطنش، اطمینان حاصل میکند.

دانشگاه ها و مراکز آموزشی آمریکا سرآمد دانشگاه های برتر دنیا هستند و تقریبا تمامی رشته ی دانشگاهی را پوشش می دهند. نظام آموزشی آمریکا با دوره کارشناسی ۴ ساله، دوره کارشناسی ارشد ۲ ساله و دوره دکترای ۳ تا ۵ ساله همراه است.

ویزای F-1
دانشجویان بین المللی بعد از گرفتن پذیرش از موسسات آمریکا نیاز به ویزای F-1 (غیر مهاجرتی) یا همان ویزای تحصیلی آمریکا دارند که برای دست یابی به آن می بایست فرم های تقاضا پر شده، هزینه آن پرداخت شده و مصاحبه ای انجام شود. در این صورت، سازمان مسئول، یک پروفایل (SEVIS = Student and Exchange Visitor Information System) I-20 صادر میکند که برای اخذ ویزای F-1 ضروری است. با ویزای F-1 دانشجو می تواند ۲۰ ساعت در هفته در سال اول تحصیل خود کار نیمه وقت در محدوده دانشگاه و نه خارج از حریم دانشگاه انجام دهد. بعد از سال اول، در صورتی که اجازه از طرف دانشگاه صادر شود، کار خارج از حریم دانشگاه امکان پذیر خواهد شد. البته این کار اغلب برای افرادی است که نیاز به دوره کارآموزی یا انترنی دارند. دانشجویان دارای ویزای F-1 آمریکا همچنین امکان بهره مندی از ۱۲ ماه آموزش عملی اختیاری را دارند(OPT). دانشجویان رشته های علوم پایه، فناوری، مهندسی و ریاضی یا سایر رشته ها ممکن است تا ۲۹ ماه امکان آموزش عملی اختیاری را داشته باشند. ویزای F-2 مربوط به همسر دارنده ویزای F-1 بوده و اگر همسر دارنده F-1 قصد تحصیل در آمریکا را داشته باشد، باید درخواست تغییر ویزا بدهد. فرزندان با داشتن ویزای F-2 در صورتی که قصد تحصیل در مدارس K-12 را داشته باشند، نیازی به تغییر ویزا نخواهند داشت.

ویزای J-1
آن دسته از افراد که برای تبادلات فرهنگی می آیند یا از طرف کشور مبدا از لحاظ مالی حمایت شده اند، برای ادامه تحصیل در آمریکا نیاز به ویزای توریستی J-1 دارند. دانشجویان با ویزای J1 واجد شرایط ۱۸ ماه آموزش دانشگاهی هستند (سه سال، در مواردی که رساله دکتری داشته باشند). ویزای J-2 مربوط به همسر یا فرزندان دارای ویزای J-1 بوده و با این ویزا آنها نیز میتوانند در آمریکا تحصیل کنند.

سازمان های DHS/ ICE در صورت وجود گرفتاری های مالی برای فرد می توانند اجازه کار خارج از محیط دانشگاه در آمریکا را بعد از سال اول صادر کنند.

ویزای M-1

ویزای M-1 به دانشجویانی اعطا میشود که در دوره های کاری ثبت نام کرده باشند. با داشتن این ویزا اجازه کار کردن ندارید. ویزای M-2 نیز مربوط به همسر دارنده ویزای M-1 خواهد بود. اگر همسر یا فرزند دارنده M-1 قصد تحصیل در آمریکا را داشته باشد، باید درخواست تغییر ویزا را بدهد.

 

جهت اخذ ویزای دانشجوئی آمریکا با ما مشاوران ما تماس بگیرید

تماس با ما

آدرس شعبه انقلاب تهران:  خ انقلاب – نبش خ ۱۲ فروردین – ساختمان ولیعصر – پلاک ۱۳۱۴ – طبقه سوم – واحد ۹

 

شماره های تماس :  ۰۹۱۰۹۰۹۲۶۴۹-۰۹۳۹۱۳۷۱۸۸۱-

ساعت تماس : ۱۱ الی ۱۹

 

 

 

 

همچنین ببینید

ثبت نام کلاسهای آزمون یوس

ثبت نام کلاسهای آزمون یوس ثبت نام کلاسهای آزمون یوس در استانبول ترکیه اگر خیال …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *