خانه / آخرین ها / مدارک لازم برای دریافت ویزای تحصیلی اسپانیا

مدارک لازم برای دریافت ویزای تحصیلی اسپانیا

مدارک لازم برای دریافت ویزای تحصیلی اسپانیا
برای ورود به کشور اسپانیا نیازمند به دریافت ویزا از سفارت کشور اسپانیا میباشیم. سفارت اسپانیا ویزاهای مختلفی مانند ویزای توریستی اسپانیا، ویزای دیدار خانواده اسپانیا ، ویزای تجاری اسپانیا ، ویزای تحصیلی اسپانیا و … صادر میکند. در نوشتارهایی جداگانه مدارک مورد نیاز برای دریافت هر نوع از این ویزاها از سفارت اسپانیا توضیح داده شده است. در این نوشتار قصد داریم مدارکی که برای دریافت ویزای تحصیلی اسپانیا از سفارت اسپانیا نیاز است را شرح دهیم.
دانشجویانی که علاقه مند به ادامه تحصیل در اسپانیا میباشند باید در ابتدا از دانشگاه مورد نظر پذیرش دانشجویی خود را دریافت کنند تا بتوانند ویزای تحصیلی را دریافت نمایند. طبیعتا برای دریافت پذیرش دانشجویی باید متقاضی مدارکی را به دانشگاه اسپانیا تسلیم نماید تا دانشگاه به شخص متقاضی پذیرش تحصیلی را اعطا نماید. پس از دریافت پذیرش دانشجویی از دانشگاه مورد نظر شخص دانشجو باید مدارکی را به سفارت ارائه نماید تا برای  وی ویزای تحصیلی اسپانیا (ویزای دانشجویی اسپانیا) صادر گردد.
طبیعتا برای دریافت ویزای تحصیلی اسپانیا علاوه بر پذیرش باید مدارک دیگری نیز به سفارت ارائه شود که این مدارک به شرح زیر میباشد.
۱-    مدارک هویتی شامل پاسپورت و شناسنامه و .. که البته باید تمامی مدارک ترجمه گردد.
۲-    مدرک مالی که نشان دهنده گردش حساب شخص در ایران میباشد. و همچنین نشان دهنده توانایی مالی دانشجو برای تامین هزینه های تحصیل و زندگی در اسپانیا باشد.
۳-    تکمیل فرم تقاضای ویزا که به صورت تایپ شده باید به سفارت تحویل داده شود
۴-    پذیرش تحصیلی از دانشگاه مورد نظر که باید مهمور به مهر دانشگاه باشد.
۵-    یک قطعه عکس ۵/۳ در ۵/۴ و رنگی
۶-    بیمه نامه مسافرتی شینگن که تا سقف ۳۰۰۰۰ یورو را پوشش دهد و از یکی از شرکتهای بیمه مورد قبول سفارت اسپانیا صادر گردد.
۷-    مدارک تحصیلی متقاضی
ممکن است بنا به شرایط شخص، سفارت اسپانیا از متقاضی درخواست مدارک دیگری نیز بنماید. توجه نمایید که این مدارک ثابت نمیباشد.
لازم به ذکر است که هزینه ای نیز بابت رسیدگی به پرونده ویزا از جانب سفارت اسپانیا دریافت میگردد که صرف نظر از نتیجه حاصله قابل عودت به شخص نمیباشد.

 

⚖️ موسسه حقوقی بین الملل سفیران مهاجر آبنوس

✅مشاوره حقوقی در حوزه مهاجرت
🎓تحصیلی
⛑کار
💰سرمایه گذاری

☎️ شماره تماس جهت مشاوره :
۹۰۹-۲۳۰۵۴۴۱

📞 شماره تماس جهت دریافت فرم ارزیابی مهاجرت یا تعیین وقت مشاوره حضوری :

۰۹۱۰-۹۰۹۲۶۴۹

⏰ساعات کاری جهت مشاوره تلفنی :
۱۱-۲۱

⏰ساعت کاری جهت مشاوره حضوری :
✅شنبه تا چهارشنبه
۱۰-۱۸

💻آدرس سایت :
http://immigration-official.com

🏢نشانی:
تهران-خ انقلاب-خ فخررازی-ساختمان رازی-طبقه اول – واحد۲

🆔 https://telegram.me/joinchat/AAAAAEJBtgAzTKvrx3guww

 

شماره های تماس :  ۰۹۱۰۹۰۹۲۶۴۹-۰۹۳۹۱۳۷۱۸۸۱-

ساعت تماس : ۱۱ الی ۱۹

 

همچنین ببینید

ثبت نام کلاسهای آزمون یوس

ثبت نام کلاسهای آزمون یوس ثبت نام کلاسهای آزمون یوس در استانبول ترکیه اگر خیال …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *