خانه / آخرین ها / ثبت شرکت در آلمان

ثبت شرکت در آلمان

ثبت شرکت در آلمان

دریافت اقامت  از طریق ثبت شرکت در آلمان در مدت زمان ۶ ماه با توجه به قوانین مهاجرت کشور آلمان ، دریافت اقامت فرد متقاضی ( مجرد و یا متاهل همراه با خانواده ) از طریق سرمایه گذاری و ثبت شرکت در آلمان تجاری امکان پذیر میباشد.

قوانین مهاجرتی آلمان (پاراگراف ۲۱ اقامت)به وضوح بیان کرده که شخص سرمایه گذار از طریق ثبت شرکت در آلمان می تواند برای دریافت اقامت دائم کشور آلمان اقدام نماید همچنین می تواند برای خانواده خود درخواست اقامت کند.

قانون شرایط اقامت (پاراگراف ۲۱ اقامت)یک شرایط ویژه و محدود می باشد.

نوع شرکت : شرکت با مسئولیت محدود GmbH  حداقل سرمایه مورد نیاز : ۲۵٫۰۰۰ یورو

 

شرایط درخواست اقامت:

طرح توجیهی اقتصادی Businessplanقابل قبول که مورد تائید اداره بازرگانی آلمان باشد.( شرکت ما در آلمان با دارا بودن تیم اقتصادی خبره و مجرب می توانن شمارا در این راه یاری نمایند)
ارائه زندگی نامه (مدرک تحصیلی و مدارک شغلی ) لازم به ذکر است که تنها برای ارائه به سفارت می باشد.
گردش مالی ۲۵۰۰۰۰ یورویی (معادل حدود ۷۰۰۰ یورو در ماه) تا پایان ۳ سال اول آغاز فعالیت شرکت
ثبت شرکت و انجام امور مربوط به شرکت

شرایط دریافت اقامت دائم برای متقاضی و خانواده تحت تکفل ایشان میبایست میزان کارکرد حساب بانکی و هزینه های متقاضی در کشور آلمان از تاریخ ورود و آغاز فعالیت تجاری تا انتهای ۳ سال آینده، ۲۵۰٫۰۰۰ € یورو باشد .

ضمناً یادآور میشود کلیه هزینه های شخصی خود و خانواده و همچنین ( تمامی هزینه های پرداختی مانند اجاره مسکن خرید وسایل شرکت حقوق کارمندان ، خوراک ، پوشاک و… ) شامل آن ۲۵۰٫۰۰۰ € یورو محسوب خواهد شد.

 

مزایا ثبت شرکت در آلمان

دریافت اقامت دائم
تجارت آزاد با سراسر دنیا
افتتاح حساب بانکی تجاری در سراسر اروپا
استفاده از سوپسیتهای ویژه

مزایای اقامت

استفاده از خدمات درمانی و بهداشتی به صورت رایگان
تحصیل رایگان
وام های بلند مدت با بهره های پایین
سفر به اکثر کشورهای دنیا بدون ویزا

 

مراحل ثبت شرکت در آلمان

وکالت نامه
عقد قرارداد
درخواست اقامت بلند مدت و تعین وقت سفارت
آماده سازی طرح اقتصادی تجاری توسط اقتصاددان های ما
دریافت تائیدیه از اداره بازرگانی
مراجعه به سفارت آلمان در کشور متقاضی
دریافت اقامت (ویزای نوع D )
انجام امور مربوط به GmbH
انجام امور مربوط به اداره بازرگانی و مالیات

بعد از گذشت یک سال و ارائه گزارش مالیاتی شرکت اقامت شما به مدت ۲ سال تمدید می شود.  پس از گذشت ۳ سال از اقامت و حضور شما در آلمان و ارائه گزارش کاری و مالیاتی به فرد متقاضی و خانواده ایشان اقامت تعلق می گیرد.

مزایای شهروندی

استفاده از خدمات درمانی و بهداشتی به صورت رایگان
تحصیل رایگان
وام های بلند مدت با بهره های پایین
سفر به اکثر کشورهای دنیا بدون ویزا
زندگی در سراسر اروپا

 

شماره های تماس :  ۰۹۱۰۹۰۹۲۶۴۹-۰۹۳۹۱۳۷۱۸۸۱-

ساعت تماس : ۱۱ الی ۱۹

 

 

 

 

 

همچنین ببینید

تور نوروزی به اتریش ، مجارستان ، ایتالیا و فرانسه

تور نوروزی به اتریش ، مجارستان ، ایتالیا و فرانسه نوروز ۹۸ : اتریش – …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *