خانه / آخرین ها / اقامت دائم آلمان

اقامت دائم آلمان

اقامت دائم آلمان

شرایط زیر برای تقاضای اقامت دائم کشور آلمان ضروری هستند:
۱٫ طرح توجیهی تجارتی مورد تائید اداره بازرگانی آلمان.(نیاز به تایید اتاق بازرگانی ایالتی که قصد تجارت در ان دارید ، نیز می باشد)
۲٫ ارائه رزومه شامل مدراک تحصیلی و مدارک شغلی . (تنها برای ارائه به سفارت می باشند)
۳٫ ثبت شرکت و انجام امور مربوطه
۴٫ یکی ازشروط ثبت شرکت واریز مبلغی بالغ بر ۲۵۰۰۰ یورو به حساب بانکی شرکت است.

اقامت دائم آلمان از طریق تاسیس و ثبت شرکت

ثبت شرکت و سرمایه گذاری یکی از راه های مهاجرت به آلمان برای اخذ اقامت دائم است. مبلغ سرمایه گذاری مشخصا تعیین نشده است اما می بایست میزان آن متناسب با نوع کسب و کار ، مخارج خانواده متقاضی و ادامه حیات شرکت باشد.

طبق ماده ۲۱ بند ۱قانون اقامت آلمان برای ورود به کشور آلمان از طریق ثبت شرکت و سرمایه گذاری شما باید یک طرح توجیحی اقتصادی (بیزینس پلن) به اداره بازرگانی در آلمان ارائه دهید که برنامه کار ۵ سال آینده شرکتتان را توضیح دهید. در کار آزاد و کارآفرین شما باید از لحاظ اقتصادی برای کشور آلمان منفعت و نیاز وجود داشته باشد. فعالیت شما باید اثرات مثبت برای اقتصاد داشته و تامین مالی شما باید تضمین باشد. ما طرح توجیهی اقتصادی شما بمهمراه بخش مالی آن را بر مبنی و با توجه به قانون تجارت و اقامت در آلمان انجام می نماییم.

از جمله خدماتی که در زمینه ثبت شرکت در آلمان ارائه میدهیم:

انتخاب نوع شرکت متناسب با فعالیت تجاری شما
ارائه ی جزئیات فرآیند راه اندازی و تأسیس
تجزیه و تحلیل بازار فعالیت تجاری شما وانتخاب شهر و محل مورد نظر در آلمان با در نظر گرفتن پارامترهای اقتصادی
مشاوره  در زمینه تعهد و شرایط مالیاتی
ثبت شرکت با ثبت بازرگانی و دفتر تجاری

ترجمه رسمی کلیه اسناد و مدارک تحصیلی و تاییدیه های شغلی توسط مترجم رسمی دادگستری آلمان (پس از ارسال اصل مدارک به دفترما در آلمان)
کمک در در بهینه سازی و انجام هرچه بهتر فرآیند استخدام متخصصان و کارمندان مورد نیاز شرکت شما
مدل های انعطاف پذیر کارگزینی
قوانین مختلف کارگزینی
سیستم امنیت اجتماعی و محاسبه ی پرداخت حقوق
ثبت نام کارکنان برای سیستم امنیت اجتماعی

چگونه از طریق ثبت شرکت درخواست اقامت آلمان دهیم ؟
۱- ایجاد طرح توجیهی اقتصاد که مورد تایید اداره بازرگانی دولت آلمان باشد.
۲- خلاصه ای از سابقه فعالیت های شما، شامل تحصیل و وسوابق شغلی که لازم به ارائه سفارت آلمان در تهران می باشد.
نکته یک: صرف ثبت شرکت شما را با اقامت در کشور آلمان نمی رساند برای اینکه اقامت آلمان را دریافت کنید شما نیاز به بیزنس پلن مناسب دارید.
در صورتی که بیزنس پلن شما توسط دولت آلمان مورد تایید قرار گیرد شما می توانید شرکت خود را به ثبت رسانید.
از طریق ماده ۲۱ قانون تجارت آلمان شما می توانید از طریق خود اشتغالی اقدام به ثبت شرکت نمایید.

(۱) امکان اعطای مجوز اقامت به یک خارجی وجود دارد در صورتی که:
۱- یک علاقه یا منفعت اقتصادی یا یک نیاز منطقه ای در میان باشد.
۲- انتظار می رود که فعالیت شغلی مورد نظر اثرات مثبتی در اقتصاد بگذارد.
۳- تامین مالی و فاینانس اجرای کار از محل سرمایه ی شخصی و یا ضمانت دریافت اعتبار بانکی باشد.

محتوی بیزینس پلن:

بخش عمومی (تشریح و توجیه ایده تجاری شما با در نظرگرفتن نکات مهم قانون اقامت آلمان)
برنامه حساب سود و زیان به مدت ۵ سال (سالهای دیگر پس از مشاوره)
جریان های نقدی (۵ سال)
طرح نقدینگی (۵ سال)
برنامه سرمایه گذاری
دید کلی/ فهرست وام ها و بدهی ها
تجزیه و تحلیل حجم معاملات
قسمت توضیح با عناصر کلیدی
گرافیک های گوناگون در باره مراحل ۱ تا ۶

داشتن یک حساب در بانکهای آلمانی از الزامات اولیه ثبت شرکت و راه اندازی کسب و کار در آلمان می باشد.موسسه حقوقی سفیران مهاجر آبنوس با همکاری وکلای حرفه ای و کارآزموده مستقر در آلمان، برای موکلین خود امکان افتتاح حساب بانکی در بانکهای معتبر و تراز اول آلمان و اروپا را فراهم ساخته است.

لازم به تاکید است که این حساب بنام موسس یا موسسین یا مدیرعامل ایرانی شرکت بوده که امکان واریز و برداشت از کلیه نقاط دنیا امکانپذیر می باشد، بنابراین نیازی به استخدام کارمند آلمانی نمی باشد.

شماره های تماس :  ۰۹۱۰۹۰۹۲۶۴۹-۰۹۳۹۱۳۷۱۸۸۱-

ساعت تماس : ۱۱ الی ۱۹

 

 

 

 

 

همچنین ببینید

شانزده مکان دیدنی آلمان

۱- اکسترین‌شتاینExternstein آلمان به خاطر مناظر بی‌نظیری که در رشته کوه‌های آلپ وجود دارد در …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *