خانه / آخرین ها / اقامت دائم آلمان از طریق سرمایه گذاری

اقامت دائم آلمان از طریق سرمایه گذاری

اقامت دائم آلمان از طریق سرمایه گذاری

سرمایه‌گذاری یا کار آزاد خارجی در آلمان می تواند به گونه‌های زیادی انجام پذیرد و از راه‌های حقوقی‌ متعددی انجام پذیرد. یک خارجی می تواند برای سرمایه‌گذاری یا کار آزاد خود مهمترین گونه‌های حقوقی زیر را برگزیند:

  1. فعالیت حرفه‌ای فردی (مانند رستوران یا مغازه فرش فروشی)
  2. تاسیس شرکت مدنی (۲ نفر یا بیشتر)
  3. تاسیس شرکتهای شخصی (تضامنی)
  4. تاسیس شرکت با مسئولیت محدود
  5. تاسیس شرکت سهامی
  6. تاسیس شعبه

– شعبه مستقل

– شعبه وابسته (مانند دفتر کارخانه، انبار پخش کالا و یا کارگاه)

  1. دفتر نمایندگی

مهمترین شکل‌های قانونی فعالیت اقتصادی را که عبارتند از:

  1. فعالیت حرفه‌ای فردی (مانند رستوران یا مغازه فرش فروشی). فعالیت حرفه‌ای فردی
  2. تاسیس شرکت با مسئولیت محدود Gesellschaft mit beschränkter Haftung (GmbH)
  3. تاسیس شعبه

– شعبه مستقل

– شعبه وابسته (مانند دفتر کارخانه، انبار پخش کالا و یا کارگاه)

  1. دفتر نمایندگی

اقامت دائم آلمان از طریق سرمایه گذاری

بنابر قوانین مهاجرتی  کشور المان افراد خارجی  می توانند با ثبت شرکت و راه اندازی یک تجارت مورد تایید دولت المان و سرمایه گذاری در المان  اقامت موقت و سپس اقامت دایم المان را برای خود و خانواده خود دریافت کنند.
مبلغ مشخص برای سرمایه گذاری تعیین نشده است ولی این مبلغ می بایست متناسب با نوع کسب و کار تعیین شود و علاوه بر تامین هزینه خانواده متقاضی به رونق و ادامه حیات این کسب و کار نیز کمک کند.

شرایط متقاضی ثبت شرکت در آلمان

بنا بر قوانین مهاجرتی  کشور آلمان افراد خارجی می توانند با ثبت شرکت و راه اندازی یک تجارت مورد تایید دولت آلمان و سرمایه گذاری در آلمان اقامت موقت و سپس اقامت دائم آلمان را برای خود و خانواده خود دریافت کنند.
مبلغ مشخص برای سرمایه گذاری تعیین نشده است ولی این مبلغ می بایست متناسب با نوع کسب و کار تعیین شود و علاوه بر تامین هزینه خانواده متقاضی به رونق و ادامه حیات این کسب و کار نیز کمک کند.
شرایط درخواست اقامت:
از نظر قانونی چند شرط اساسی زیر برای تقاضای درخواست اقامت کشور آلمان لازم و ضروری می باشد:
۱-  طرح توجیهی اقتصاد Business plan  قابل قبول که مورد تائید اداره بازرگانی آلمان باشد.(نیاز به تایید اتاق بازرگانی ایالتی که قصد انجام تجارت در آن را دارید نیز میباشد)
۲- ارائه زندگی نامه (مدرک تحصیلی و مدارک شغلی ) لازم به ذکر است که تنها برای ارائه به سفارت می باشد.
۳-  ثبت شرکت و انجام امور مربوط به شرکت(GMBH)
۴- یکی ازشروط ثبت شرکت واریز مبلغ حداقل ۲۵۰۰۰ یورو به حساب بانکی شرکت است..
متقاضی بعد از دریافت تاییدیه طرح توجیهی اقتصادی با مراجعه به سفارت آلمان و دریافت ویزای ورود و سفر به آلمان ، اقدام به نهایی کردن ثبت شرکت و انجام سرمایه گذاری های لازم مینماید. سپس ویزای ورود تبدیل به اقامت یک ساله می شود که در صورت برقرار بودن تجارت انها هر سال تمدید می شود.
پس از گذشت ۳ سال از اقامت و حضور شما در آلمان و ارائه گزارش کاری و مالیاتی به فرد متقاضی و خانواده ایشان اقامت دائم تعلق می گیرد.

 

مزایای ثبت شرکت در آلمان:

–    حضور در یک کشور اروپایی و به دست آوردن فرصت های اقتصادی و تحصیلی عالی
–    کوتاهی پروسه
–    عدم نیاز به پرسنل در شرکت ثبت شده در آلمان
–    پرداخت حداقل مالیات برای تجدید اقامت موقت
–    قابلیت تبدیل اقامت موقت به اقامت دائم
–    نزدیک بودن به ایران و وجود پروازهای مستقیم و ارزان به این کشور
–    مصاحبه در ایران در سفارت آلمان
–    محبوب ترین کشور دنیا از دید مهاجران (حتی محبوب تر از آمریکا)
–    ایجاد فرصت های اقتصادی غالی پس از رفع تحریم ها

 

شماره های تماس :  ۰۹۱۰۹۰۹۲۶۴۹-۰۹۳۹۱۳۷۱۸۸۱-

ساعت تماس : ۱۱ الی ۱۹

همچنین ببینید

تورهای اروپائی حوزه شینگن

‍ تورهای اروپائی حوزه شینگن در شهریورماه ۱۳۹۸   لیست تورهای اروپائی شهریورماه ۱۳۹۸ ۱٫ …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *